“Ми говоримо не про дні, а про години”: в ОП запевнили у швидкому відновленні енергосистеми України

Про це він сказав у ефірі телемарафону "Єдині Новини".

Він заявив, що відновлення української енергосистеми – це питання годин, а не діб, і що наразі важливо відновити цілісну роботу систем.

"Завдання відновлення енергетики стоїть у годинах, а не в добі, двох, трьох, чотирьох або п’яти… Ми не говоримо про тижні, місяці, ми говоримо просто про години", – заявив він.

Тимошенко зазначив, що не хоче називати точні строки відновлення електрики, оскільки спочатку необхідно відновити постачання енергії до критичної інфраструктури.

"Не хотілося б говорити про строки конкретно по кожній локації, я думаю, що всі розуміють – спершу треба з’єднати усю енергосистему в одну систему. Як тільки це буде зроблено, одразу почнеться заживлення міст, містечок і далі. Найперше – це критична інфраструктура", – сказав Тимошенко.

23 листопада окупанти випустили близько 65 крилатих ракет, постраждали будинки, ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції щонайменше у чотирьох регіонах.
В Укренерго повідомили, що внаслідок обстрілів російських окупантів удень 23 листопада в усіх регіонах України запровадили аварійні відключення. Вони триватимуть упродовж доби.
У середу, 23 листопада, Радбез ООН обговорить масований ракетний удар РФ по Україні. Засідання відбудеться о 23:00 за київським часом.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/mi-govorimo-ne-pro-dni-a-pro-godini-v-op-zapevnili-u-shvidkomu-vidnovlenni-energosistemi-ukraini

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *