“Ми піднімемо наші прапори і в Луганську, і в Донецьку, і в Криму” – Резніков відреагував на визволення Xерсону (Відео)

Міністр оборони згадав, як проводив дитинство в Xерсоні

Міністр оборони Олексій Резніков прокоментував визволення Xерсону від російськиx окупантів, згадавши, як проводив частину свого дитинства у місті. Про це він написав у Facebook.

“Кожне літо, коли був малим, я проводив у Херсоні. Бабуся й дідусь, мамині батьки, жили тут. Тут я ходив до них у театр. Вони були акторами. Тут я з ними ходив на базар. Тут за кожної нагоди і можливості я бігав до кінотеатру “Україна” і з‘їдав улюблений пломбір”, – написав Резніков у Facebook.

Міністр нагадав, що Херсон – український, був, є і буде.

Він також зазначив, що його походження – своєрідний “всеукраїнський коктейль”. 

“Мій тато народився у Полтаві, його мама – моя бабуся – з Луганська, де похований мій прадід. А сама бабуся похована разом з дідусем в Івано-Франківську. Бабуся по мамі народилася в Києві на Подолі, прадідусь був робітником заводу “Арсенал”. Дідусь по мамі – з Дніпра. Жили вони з бабусею в Херсоні. Де і поховані. Отакий всеукраїнський коктейль”, – зазначив міністр, додавши, що так само ледь не в усіх українців.

Резніков наголосив, що українські прапори будуть підняті і в Луганську, і в Донецьку, і в Криму.

“Головне – вірити. І довіряти одне одному. Адже боротьба наша спільна, як і мета в нас одна – Вільна, Незалежна, Щаслива Україна”, – написав Резніков.

Як повідомляв 5.UA, 11 листопада в ГУР підтвердили, що Херсон повертається під контроль України. ЗСУ заходять у місто, а шляхи відступу росіян перебувають під вогневим контролем українських захисників.

Окрім цього, Зеленський заявляв, що ЗСУ встановили контроль у 60 населених пунктах Херсонської області протягом останніх днів.

Нагадаємо, що Залужний розповів, скільки тривала операція з визволення Xерсону. 

Як відомо, Генштаб ЗСУ підтвердив знищення в Херсонській області ворожого складу боєприпасів, близько 40 російських окупантів, двох одиниць броньованої техніки та десяти вантажних автомобілів.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео на тему:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *