“Мости всі роз*бали, тепер ні в’їхати, ні виїхати”: російський окупант скаржиться дружині, що не може повернутися додому – перехоплення

Міст на букву “А” розклався пополам

Генеральне управління розвідки Міноборони опублікувало чергове аудіоперехоплення розмови російського окупанта з дружиною.

Під час однієї з телефонних розмов рашист поскаржився дружині, що його не відпускають у відпустку, бо всі пересування його підрозділу припинилися.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/news_5ua/18680″]

“Мости всі роз*бали. Всі. Тепер ні в’їхати, ні виїхати не можна. Всі відпустки зупинилися. Всі пересування по нулях. Все”, – каже російський військовослужбовець.

Його дружина на це відповіла, що їх запевнили, що міст на букву “А” вже відновили і залатали.

“Яке, ***, відновили? Він розклався, ***, навпіл і впав у річку”, – відповів на це рашист.

Дружина також розповіла, що за російським законодавством ротація військових зс рф неможлива (ротують лише росгвардійців), їм можуть давати лише відпустку. А з відпусток деякі військові відмовляються повертатися на фронт, тому їх звільняють за статтею.

Міст на букву “А”, про який говорить рашистка, – це, судячи з усього, Антонівський міст. Раніше ЗСУ неодноразово завдали прицільних ударів по мосту і понтонних переправах, які окупанти зводили біля нього. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *