Мінреінтеграції вдалося повернути понад 500 загиблих захисників – Котенко

Він наголосив: перемовини з агресором проводити складно

Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко розповів, що вдалося повернути 541 загиблого захисника. Він наголосив: перемовини з агресором проводити складно. Про це повідомляється на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

“Перемовини з агресором проводити складно, але нам вже вдалося повернути 541 загиблого захисника. З (ред. – тимчасово окупованого) Маріуполя доставлено 428 тіл, з них понад 300 – захисники “Азовсталі”. Повертаємо загиблих із Донецького, Запорізького, Херсонського, Харківського, Луганського напрямків – звідусіль”, – сказав Котенко.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *