Міністр оборони Британії вважає, що москва спробує залучити до війни ще більше “чмобіків” (Відео)

Воллес сказав, що відступ росії з Херсона “показує надзвичайну спроможність України”

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес вважає, що на втрату Херсона російське керівництво може відреагувати залученням до армії рф ще більшої кількості непідготовлених осіб. Про це повідомляє Yahoo!News.

Виступаючи в неділю у Вестмінстері, Воллес сказав, що відступ росії з Херсона “показує надзвичайну спроможність України”.

Водночас він очікує, що реакція російської влади на втрату єдиного обласного центру, захопленого росією з лютого, полягатиме у посиленні мобілізаційних заходів.

“Історія нагадає вам, що росія може бути жорстокою зі своїми. Якщо їм знадобиться більше гарматного м’яса, вони це й зроблять”, – сказав Воллес.

Голова Міноборони Британії також зазначив, що українці самі вирішуватимуть, коли і як їм вести переговори з агресором, якщо вони захочуть це зробити.

“По-перше, я не думаю, що ми повинні бути вдячними, коли злодій повертає вкрадене – і це фактично те, що зробила росія. Тепер по всьому світу підуть спроби сказати, що всі повинні бути вдячні за це. Ні, не повинні. росія насамперед не повинна була цього робити в лютому. Я думаю, що українці самі вирішуватимуть, коли і як вони захочуть вести переговори. Зрештою, Україна хоче зробити це з позиції сили. Я не розумію, чому б Україна мала припиняти це (наступ – ред.)”, – сказав він.

Нагадаємо, ввечері, 13 листопада, росіяни здійснили ракетний обстріл Харкова. За попередньою інформацією, влучили в промисловий об’єкт.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео на тему:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *