НАБУ підозрює чиновницю в розкраданні гуманітарки: скандал із заступницею голови Запорізької ОВА і відпочинком у Тайланді

Після критики у коментарях про розкрадання гуманітарки та відпочинок за кордоном, чиновниця обмежила коментарі під дописом

Заступницю голову Запорізької ОВА розкритикували за світлину у тайському готелі, де вона святкувала Новий рік, попри відсутність офіційних повідомлень про виїзд за кордон. У соціальних мережах посадовиці також нагадали про її, ймовірну, причетність до розкрадання гуманітарної допомоги у Запоріжжі.

Про це повідомив журналіст “Еспресо” Єгор Чечеринда у Facebook.

Варто зауважити, що на своїх сторінках у соціальних мережах заступниця очільника Запоріжжя Некрасова не розповідала про те, що виїжджала за межі держави на Новий рік.

Втім, увагу деяких користувачів привернула її світлина на тлі сходів та ялинки. Згодом стало відомо, що запорізька посадовиця сфотографувалася у готелі Sindhorn Midtown Hotel.

Після критики у коментарях про розкрадання гуманітарки та відпочинок за кордоном, чиновниця обмежила коментарі під дописом: “Незламні та непереможні українці, з прийдешнім Новим роком. Хоч настрій і не святковий, але жіночний образ може все змінити, хоча б на мить. Обійміть своїх близьких”, – йдеться у підписі до фотографії. 

Готель знаходиться у Бангкоку, столиці Таїланду. Про це свідчать фото на офіційній сторінці готелю в Instagram. Якщо порівняти їх та світлину Некрасової можна зробити висновок, що локація на них ідентична.

Нагадаємо, раніше НАБУ прийшло з обшуками до голови Дніпропетровської ОВА Резніченка

Нагадаємо, що у своєму розслідуванні журналісти “Схем” і “Української правди” розповіли, що компанія, яка наполовину належить дівчині голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, отримала із березня 1,5 млрд грн на ремонти доріг в області. Крім того, проаналізувавши фінансову документації цієї фірми, “Схеми” виявили підозрілі транзакції на сотні мільйонів гривень.

Після публікації матеріалу в САП ініціювали кримінальне провадження за статтями про “Зловживання владою або службовим становищем” і “Легалізацію (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом)”.

Дивіться також відео: Ми могли перед вторгненням купити системи ППО. Це було 15% від “Великого будівництва”, – Кривонос

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *