НАБУ та ДКР СБУ затримали охоронця чинного нардепа – подробиці

Зазначається, що також вилучили готівкою 200 тис. грн, 49 тис. євро, 11,5 тис. дол. США

Національне антикорупційне бюро та Департамент контррозвідки Служби безпеки України затримали охоронця чинного нардепа. Про це повідомляє НАБУ в Telegram.

“Затримано керівника служби особистої охорони нардепа за підозрою в незаконному зберіганні боєприпасів. У нього вилучили декілька ручних осколкових гранат, а також патрони до нарізної вогнепальної зброї, які зберігалися без передбаченого законом дозволу”, – мовиться в повідомленні.

Зазначається, що також вилучили готівкою 200 тис. грн, 49 тис. євро, 11,5 тис. дол. США.

“За результатами серії обшуків правоохоронці виявили та вилучили матеріали, які свідчать про тривалу підривну діяльність зі сторони чинного нардепа проти України, його сталі зв’язки з представниками держави-агресора та колаборантами. Також вилучили готівкою 200 тис. грн, 49 тис. євро, 11,5 тис. дол. США”, – написали в НАБУ.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/nab_ukraine/1087″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов на російську федерацію до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *