НАБУ та САП вручили підозру нардепу-“слузі” Камельчуку – подробиці

Сам нардеп стверджує, що не користувався квартирою постійно

Народний депутат “Слуги народу” Юрій Камельчук отримав підозру у справі щодо недостовірного декларування. Про це повідомив журналіст Олег Новіков. 

“На думку НАБУ і САП, нардеп “Слуги народу” Юрій Камельчук не задекларував орендовану квартиру на Печерську в Києві вартістю понад 3,6 млн грн та 48,8 тисяч доларів кредитних зобов’язань перед “ПриватБанком”. Сам нардеп у своїх поясненнях стверджував, що квартирою не користувався постійно або сукупно протягом 183 днів та більше”, – пише Новіков.

Нагадаємо, раніше НАБУ прийшло з обшуками до голови Дніпропетровської ОВА Резніченка

Нагадаємо, що у своєму розслідуванні журналісти журналісти “Схем” і “Української правди” розповіли, що компанія, яка наполовину належить дівчині голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, отримала із березня 1,5 млрд грн на ремонти доріг в області. Крім того, проаналізувавши фінансову документації цієї фірми, “Схеми” виявили підозрілі трансакції на сотні мільйонів гривень.

Після публікації матеріалу в САП ініціювали кримінальне провадження за статтями про “Зловживання владою або службовим становищем” і “Легалізацію (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом)”.

Дивіться також відео: Ми могли перед вторгненням купити системи ППО. Це було 15% від Великого будівництва, – Кривонос

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *