Надихнула війна: на Львівщині побралися поранений боєць Харківської бригади ТрО, який втратив ногу, та його наречена (Відео)

Національний стрій для нареченої, квіти, коровай та інші весільні атрибути підготували волонтери

На Львівщині побралися поранений боєць Харківської бригади тероборони і його наречена. Разом пара 18 років. Одруження планували в червні цього року, але за два дні до призначеної дати наречений, через артобстріл на Харківщині, був тяжко поранений. Нині боєць готується до протезування в лікарні на Львівщині. Туди наречена приїхала його провідати, а на неї чекав сюрприз.

Зніяковіла наречена досі не розуміє, куди потрапила. Ще вранці вона була у потязі – їхала провідати пораненого коханого до лікарні. Нині під дверима РАЦСу.

“Це був сюрприз. Я їхала до нього просто провідати. Просто балакали і все, поки його друг не приїхав до мене і не забрав зі Львова”, – каже наречена Наталя Салова.

Чоловік додав: “А ми вирішили по-іншому. Все вирішили з волонтерами, іншими”.

Національний стрій для нареченої, квіти, коровай та інші весільні атрибути підготували волонтери. Вони ж допомогли організувати і саму церемонію одруження.

“Написала у Facebook, та і почали люди зголошувалися. Дають кошти, а ми це все організовуємо. Є люди, які квіти нареченим роблять, коровай печуть, транспорт і так далі”, – розповідає волонтерка Леся Терлецька.

Каблучки наречений обирав із побратимом.

“Ми от тако сиділи шуткували: Діма, женишся? Та женюсь! І все, поїзд запустили. І ми тут. Каблучку купили. Ми не знали розміру по-перше. А так все ок. Прийшла думка спонтанно, ми її швидко реалізували в життя. І от ми тут”, – пригадує військовослужбовець ЗСУ, побратим нареченого Андрій Довгокер.

Перед найвідповідальнішим моментом наречений хвилюється. Наталя з Дмитром разом 18 років. Одружитися вирішили, коли почалася повномасштабна війна. Навіть призначили дату, але за два дні до одруження Дмитро потрапив під артилерійський обстріл. Був тяжко поранений та залишився без ноги.

“На 14 число будо домовлено із РАЦСом, а 13-го я попав. Один день не доїхав”, – пригадує військовослужбовець ЗСУ, наречений Дмитро Назаренко.

Наталя про одруження вже й забула. Головне, каже, що коханий залишився живий. Нині зізнається, почувається найщасливішою.

“Відчувається свято, тепер все стало на свої місця. Хвилююся ще трошки. Не можу до кінця повірити”, – підсумувала наречена.

Наталя та Дмитро мріють про перемогу, щоб поїхати у весільну подорож найкрасивішими місцями України.

Марта Шикула, Євген Радіон, Львівська область, “5 канал”

Читайте також: Церемонія просто неба, за гостей – бойові побратими: як проходять весілля під час війни – сюжет

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *