“Насичений” день в окупантів: вибухало та горіло в Донецьку, Іловайську та неподалік Маріуполя (Відео)

На тимчасово окупованій Донеччині нічого не змогли зробити з “бавовною”

Горить і вибухає – не лише на Керченському мосту. “Бавовна” у суботу, 8 жовтня, сталася і неподалік тимчасово окупованого Маріуполя, що на Донеччині. Йдеться про залізничну станцію Карань.

Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Telegram.

За його словами, детонації сталися за 50 км від окупованого міста. Він оприлюднив відео, на якому чутно звуки вибухів та можна побачити стовп чорного диму. Також чути звуки, схожі на детонацію.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/andriyshTime/3483″]

[social type=”telegram” url=”https://t.me/andriyshTime/3486″]

Вибухи були і в тимчасово окупованому Донецьку. Місцеві повідомляють про стовпи диму в мікрорайоні “Мирний”. Попередньо, горіла друкарня та оптові склади, передає “Сусіпільне“.

А в тимчасово окупованому Іловайську – це також Донеччина – вночі горів залізничний вузол. Про це також повідомив радник міського голови Маріуполя. Унаслідок ударів з HIMARS там пошкоджена залізнична інфраструктура та зруйновані резервуари з паливом, пишуть пропагандистські ЗМІ.

Перед ударами в Іловайську працювала російська ППО – але, вочевидь, нічого не змогла зробити з ударами по важливій воєнній інфраструктурі.

Нагадаємо, на Кримському мосту зранку 8 жовтня пролунав вибух. На місці події спалахнула пожежа. У соцмережах опублікували момент вибуху.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *