НАТО 24 лютого прокинулося від летаргічного сну, – нардеп Чернєв

Про це він розповів в етері Еспресо.

"НАТО 100% змінюється. Альянс 24 лютого прокинувся від летаргічного сну і знову почав ставати військово-політичним союзом з акцентом на військову складову. Тому, що фактично НАТО до цього був політичним альянсом, якщо бути відвертим. А тепер збільшуються оборонні замовлення, бюджети, наземний контингент у Європі", – прокоментував голова постійної делегації України у ПА НАТО.

Єгор Чернєв додав, що спілкувався з генеральним секретарем НАТО Столтенбергом під час парламентської асамблеї, який сказав, що вже провів низку переговорів з керівниками великих оборонних концернів, щоб вони запускали нові лінії виробництва, тому що замовлення від країн-членів НАТО точно будуть не тільки у найближчі місяці, але й роки.

"НАТО розумівши, якої інтенсивності може бути війна в Європі, зараз перетворюється у справжню силу та дійсно потужний військово-політичний альянс", – зауважив Чернєв.

21 листопада, парламентська асамблея НАТО визнала Росію державою-терористом і закликала створити спеціальний міжнародний трибунал для покарання російських злочинців
29 листопада генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг завив, що НАТО не може допустити перемоги Путіна, бо це "зробить світ іще небезпечнішим"

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/nato-24-lyutogo-prokinulosya-vid-letargichnogo-snu-nardep-chernev

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *