На березі Каховського водосховища помітили ворожу техніку – місцевих попереджають про можливий обстріл

Жителів прибережних територій, за можливості, просять уникати відкритих місць та перебувати в приміщеннях

На березі Каховського водосховища помітили ворожу техніку. Про це повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко в Telegram.

“Наші побратими партизани, які працюють на іншому березі водосховища, помітили рух військової техніки ворога. Є підозра, що розпочато підготовку до обстрілу прибережних територій нашого району з використанням РСЗВ або ствольної артилерії. Це може статись через 30 хвилин або декілька годин. На жаль, орки попередньо не повідомляють нам про свої наміри”, – написав Євтушенко.

Він також закликав жителів зазначених територій за можливості уникати відкритих місць та перебувати в приміщеннях.

“До прибережних територій належать населені пункти Мирівської, Червоногригорівської, Покровської ТГ, розташовані на березі Каховського водосховища та міста Нікополь і Марганець. В разі отримання додаткових повідомлень відразу вас поінформую”, – написав чільник РВА.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *