На вулиці справжня весна: синоптики зафіксували 100-річний рекорд в Одесі – включення (Відео)

У місті температура повітря сягає 13 градусів тепла

Справжня весна замість морозів. В Одесу завітала надзвичайно тепла погода. Містяни одразу поспішили скористатися нагодою та рушили на прогулянки до моря. Чи є температурні рекорди та з чим пов’язане аномальне тепло, дізнавалася кореспондентка “5 каналу” Ольга Дунська. 

Так, одесити вже два дні поспіль “штурмують” набережні, аби погуляти біля моря. У місті температура повітря сягає 13 градусів тепла. Синоптики кажуть, що така погода є аномальною. Більш того, вже зафіксований сторічний рекорд. Це пояснюється теплим антициклоном, який, на жаль, триватиме не довго.

“Сьогодні так тепло, така гарна погода, вирішили прогулятися. Море, ти тільки дивися на нього, і воно заспокоює тебе, я можу дивитися вічно на море, я тут виросла, я живу дуже багато років і без моря не уявляю своє життя”, – каже одеситка Вікторія Лаптєва.

Одеситка Тетяна розповіла: “Сьогодні спокійний день, якщо б був мирний час, люди б купалися, загоряли набагато більше, в Одесі взагалі всі щасливі люди. Це аномалія, аномалія на сьогоднішній день є, дзвонять зі Львова, кажуть, сьогодні 15 градусів, вчора було, це аномальна зима для України, напевно, на цей рік, ну, в лютому наздожене, в лютому завжди зимно.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: Конференція ООН зі зміни клімату: як війна путіна проти України впливає на світ 

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою: “Зима буде, але без сюрпризів”: синоптик Владислав Білик детально

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *