На Донбасі важкі бої, але настрій у хлопців переможний: Порошенко передав на фронт вантажівки DAF (Відео)

Порошенко заявив, що настрій воїнів бойовий

Петро Порошенко привіз вантажівки DAF, броньовану машину, генератори, буржуйки і спальні мішки у батальйон, який зараз воює на одній з найгарячіших ділянок східного фронту.

“Заїхали до хлопців у батальйон, який стоїть на дуже відповідальній ділянці східного фронту. Передали їм вантажівки DAF, броньовану машину, – щоб насипали русні, та генератори, буржуйки, спальники, – щоб були усі здорові”, – говорить Порошенко.

“А вони нам подарували суцільні емоції. Попри те, що на їхньому напрямку зараз точаться дуже важкі бої, вони віджартовуються – не приховують облич, бо кажуть, що росіяни і так вже кожного знають. І готові йти до Донецька і далі”, – ділиться враженнями п‘ятий Президент.

“Дуже позитивний день на фронті в колі наших захисників. І багато сміху, – на війні без нього ніяк. Настрій у воїнів суперовий, переможний. Вони своєю внутрішньою силою повернуть всі українські території. Ми в цьому не сумніваємося”, – наголошує Порошенко.

“Віримо в ЗСУ і невпинно наближаємо нашу перемогу. Заради таких миттєвостей і варто жити”, – вважає Петро Порошенко.

Нагадаємо, дві вантажівки мертвих росіян вивезли з Дніпрян до Таврійська. Ще близько півсотні загарбників ушпиталили із пораненнями.

Як повідомляє 5.ua, у Генштабі опублікували втрати ворога.

Дивіться також відео на тему:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *