На окупованій частині Донеччини скоїли замах на псевдосуддю “днр”, який виносив вироки іноземних добровольців ЗСУ (Відео)

Маріонетки кремля стверджують, що стан Нікуліна стабільно тяжкий

рашисти повідомили про те, що в тимчасово окупованому Вуглегірську Донецької області нібито було скоєно замах на псевдосуддю “верховного суду днр” Олександра Нікуліна, який виносив смерті вироки іноземним добровольцям. Про це повідомив ватажок так званої “днр” денис пушилін, передає “НВ“.

пушилін повідомив, що стан псевдосудді лікарі оцінюють як стабільно тяжкий.

Раніше Олександр Нікулін “засудив” до страти британців Шона Піннера та Ейдена Асліна, а також марокканця Саадуна Брагімова, які з перших днів повномасштабного вторгнення захищали Маріуполь. Пізніше їх обміняли під час масштабного обміну, коли на росію поїхав віктор медведчук.

“Раніше я написав, що страчувати британських підданих – дуже погана ідея з передбачуваними наслідками. У результаті полонених не стратили, але осад залишився. Такий ось парадокс, виносиш смертний вирок ти, а розстрілюють при цьому тебе самого”, – написав журналіст Денис Казанський.

Нагадаємо, що засуджених до страти в так званій “днр” трьох іноземних добровольців визволили – за сприяння Саудівської Аравії.

Як повідомляв 5.UA, Україна визволила з полону 107 військових

Нагадаємо, раніше керівник Офісу президента повідомив, що Україна визволила з російського полону ще 32 захисників. 

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *