На Харківщині група луганських саперів наїхала на протитанкову міну – двоє загинули, четверо поранені (Відео)

Трагедія сталася в Ізюмському районі

На Харківщині 19 жовтня внаслідок наїзду на ворожу міну загинули двоє співробітників ДСНС, ще четверо отримали поранення. Про це повідомив у Telegram голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“В області все ще дуже висока мінна небезпека. Вчора в Ізюмському районі на міні підірвався автомобіль зі співробітниками ДСНС. На жаль, двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення”, – йдеться у повідомленні.

На Харківщині загинули луганські сапери. Про це повідомив очільник Луганщини Сергій Гайдай у Telegram.

“Вчора пообіді група наших рятівників натрапила на протитанкову міну на службовій автівці в Харківській області. Унаслідок вибуху отримали поранення, несумісні з життям, моторист-сапер ЄМАНОВ Олексій та сапер ТРОЦЕНКО Сергій. Ще четверо ДСНСників отримали поранення і наразі перебувають в лікарні. Хлопці займалися розмінуванням деокупованих населених пунктів Харківської області. Олексію було 27, Сергію – 28… Співчуття рідним та близьким”, – написав Гайдай.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/serhiy_hayday/8432″]

За даними Харківської ОВА, в області протягом минулої доби росіяни обстрілювали чотири райони, унаслідок чого одна людина отримала поранення.

“Минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів. Зокрема, вчора близько 16:00 з артилерії був обстріляний Вовчанськ, зруйновано будівлю магазину. Також з артилерії росіяни обстрілювали райони населених пунктів: Гоптівка, Гряниківка, Колодязне, Красне, Огірцеве, Стрілеча, Берестове, Кислівка та Першотравневе. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 78-річного мешканця Ізюмського району”, – повідомив Синєгубов.

На лінії зіткнення, на Куп’янському напрямку, тривають бої.

Читайте також: рф створює передумови для відступу з Херсона і може підірвати ГЕС, аби виправдати свою поразку – ISW

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *