На Херсонщині ЗСУ відбили штурм окупантів поблизу межі області – Генштаб ЗСУ

В акваторії Чорного моря перебувають три носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”

На півдні України ЗСУ продовжують здобувати успіх. Наші військові відбили черговий штурм ворога біля між Херсонської області. ЗСУ не лише відбили атаку, а й завдали втрат ворогові. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

“Українські воїни відбили штурм у напрямку Брускинське – Білогірка. окупанти зазнали втрат та відійшли”, – мовиться в повідомленні.

ЗСУ мали успіх і на сході. окупанти намагалися штурмувати напрямок Довгеньке – Мазанівка та Пасіка – Долина. Проте українські воїни зупинили їх, тому успіху росіяни не мали.

На Бахмутському напрямку ворог штурмував Клинове – Бахмут та Миронівський – Семигір’я. Наші захисники знову відбили росіян та змусили їх відступити.

Ворог намагається утримати зайняті території та повернути втрачені позиції на Криворізькому напрямку. Тому окупанти обстрілюють багато населених пунктів зі ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню та танків.

Загарбники атакували район Трудолюбівки, Потьомкиного, Посад-Покровського, Андріївки, Благодатного, Тернівки, Червоної Долини, Прибузького та Лупаревого. Окрім того, вони завдали авіаудару біля Новопетрівки.

В акваторії Чорного моря перебувають три носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *