Не задекларувала майна на суму понад 4,4 млн грн: справу щодо депутатки від “Слуги народу” Колісник скерували до суду – ЦПК (Відео)

В громадській організації зауважили, що нардепці може грозити позбавлення мандата

Обвинувальний акт щодо народної депутатки від “Слуги народу” Анни Колісник скерували до Вищого антикорупційного суду. Про це повідомляє Центр протидії корупції в Telegram.

“Як встановили НАЗК та НАБУ, Колісник у декларації за 2020 рік приховала користування двома квартирами в Києві загальною вартістю понад 3,5 млн грн та автомобілем Honda. Окрім того, Колісник не повідомила про перебування в її власності нежитлових приміщень у Харкові. Загалом депутатка не задекларувала майна на загальну суму понад 4,4 млн грн”, – зазначили в повідомленні.

В громадській організації зауважили, що нардепці може грозити позбавлення мандата.

“Якщо її провину доведуть у суді, вона буде змушена сплатити штраф у розмірі від 42,5 тис. грн до 51 тис. грн або піти на громадські роботи (150-240 годин) з позбавленням права обіймати певні посади. Тобто їй може грозити позбавлення мандата”, – написали в ЦПК.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні Верховної Ради, яке відбулося 30 березня, 2021 року народна депутатка від президентської “Слуги народу” Анна Колісник в онлайн-листуванні написала, що “треба валити з цієї країни”.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *