Не тільки в Макіївці: рф втратила ще близько 500 окупантів “двохсотими” й “трьохсотими” на Херсонщині – Генштаб ЗСУ (Відео)

З 24 лютого по 2 січня ліквідували близько 107 440 російських агресорів, при цьому за останню добу – 720 осіб

У районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області російські загарбники зазнали значних втрат. Нині підтверджено, що унаслідок вогневого ураження підрозділами Сил оборони України 31 грудня було ліквідовано та поранено близько 500 військовослужбовців рф. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ, розміщеному у Facebook.

“Противник продовжує зазнавати втрат. Підтверджено вогневе ураження підрозділами Сил оборони України 31 грудня живої сили та військової техніки противника в районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області. Втрати противника становлять приблизно 500 військовослужбовців пораненими та загиблими”, – зазначається у ньому.

При цьому додається, що 1 січня 2023 року підрозділами Сил оборони України здійснено вогневе ураження особового складу російських окупантів в районі населеного пункту Федорівка Херсонської області, кількість втрат ворога наразі уточнюється.

Сили оборони України з 24 лютого по 2 січня ліквідували близько 107 440 російських агресорів, при цьому за останню добу – 720 осіб.

Як повідомляв 5.UA, в окупованій Макіївці в новорічну ніч знищили 400 окупантів.

У Генштабі повідомили, що протягом 1 січня ЗСУ відбили 11 атак росіян і завдали 13 ударів по скупченнях окупантів.

Дивіться відео за темою: ППО збило 45 “шахедів” 1 січня. Вагнерівці в чорних пакетах

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *