Нова “бавовна” для рашистів: міський голова Мелітополя повідомив про вибухи в окупованій Кирилівці

Поки Федоров не вказав, що спричинило вибухи і де саме

В окупованій Кирилівці Запорізької області пролунали вибухи на об’єктах, які “віджали” російські військові. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

“Чергова “бавовна” для русні у Кирилівці! Цього року рашисти позбавили понад 5 мільйонів людей курорту на Азовському узбережжі. Натомість “націоналізували” бази відпочинку і готельні комплекси, хизуючись тим, як вони відпочивають. Щобільше, завезли до Кирилівки свою військову техніку, злякавшись, що у Мелітополі до неї дістануть ЗСУ. Що ж, наші сили всюди: і ззовні, і всередині лігва ворога. А рашистам цього літа підпікає не тільки від сонця”, – говорить Федоров.

Він також не вказав, що спричинило вибухи і де саме.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/ivan_fedorov_melitopol/421″]

Вночі 23 липня в окупованій Кирилівці пролунали вибухи. Тоді Федоров натякнув, що там вибухнула військова техніка окупантів.

У травні Запорізька ОДА повідомляла, що на базу відпочинку в Кирилівці зайшли понад два десятки російських бронетранспортерів.

Нагадаємо, 15 серпня партизани “втомили” залізничний міст під Мелітополем

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *