Ніна Южаніна жорстко розкритикувала створення нової “годівниці” для лояльних до влади депутатів-мажоритарників

Народна депутатка зауважила, що це де-факто замаскований фонд соціально-економічного розвитку

Народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ніна Южаніна жорстко розкритикувала створення нової “годівниці” для лояльних до влади депутатів-мажоритарників – так званого “Фонду ліквідації наслідків збройної агресії”. Про це повідомляє пресслужба партії “ЄС”.

Народна депутатка зауважила, що це де-факто замаскований фонд соціально-економічного розвитку, через який раніше розподіляли бюджеті кошти для мажоритарних округів.

Южаніна наголосила, що під час війни кошти для відновлення постраждалих територій мають розподілятися абсолютно прозоро, а отримувати їх мають ті території, які дійсно зазнали руйнувань, а не ті, він яких обрані “придворні” депутати.

“Цей фонд точно копіює фонд соціально-економічного розвитку в усіх його аспектах – від мети створення цього фонду, від розподілу коштів, які виділяються на округи депутатам, лояльним по голосуванням у Верховній Раді і таке інше”, – зазначила Южаніна.

“Не можна зараз своїм депутатам на свої округи виділити ці кошти, а решті громадян не дати або вважати, що там менше постраждали об’єкти інфраструктури”, – наголосила вона. 

“Наша фракція підтримуватиме абсолютно всі пропозиції, які стосуються фінансування Збройних сил. Але в усьому треба мати холодний розум і вдумливо ставитися до того, що нам пропонується. Ми проти цього закону”, – підсумувала Южаніна.

Читайте також: влада хоче гроші від акцизу на пальне витратити на дороги, а не на оборону – Южаніна.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *