Обстріли були прогнозовані, оркам підвезли боєприпаси: наслідки нічного ракетного удару по Миколаєву ‒ сюжет (Відео)

Під приціл рашистів цієї ночі у Миколаєві потрапила і пекарня

Цієї ночі ворог обстріляв Миколаїв із перероблених ракетних комплексів C-300 ‒ щонайменше 4 прильоти. Одна з ракет повністю зруйнувала триповерхову адміністративну будівлю держустанови, інша лягла біля пекарні. Дивом ніхто серйозно не травмувався.

“Ми в шоці! Організація, яка займалась контролем за вимогами”, ‒ зазначив представник держустанови Микола.

Микола прийшов на своє місце роботи, де пропрацював не один десяток років. Від побаченого не може дібрати слів. Триповерхова адміністративна будівля зруйнована вщент. А від колишніх кабінетів залишилися тільки руїни.

“Думали тут повилітало скло, а повилітало тут усе. Тільки не можемо зрозуміти, що у нас таке було, що до нас все залетіло”, ‒ додав Микола.

Від влучання ракети бетонні перекриття двох поверхів обвалилися. А фасадна стіна розлетілася на частини. Поліцейські провели слідчі дії, а вибухотехніки перевірили на наявність небезпечних боєприпасів. І тільки потому комунальники заходилися розчищати завали.

“По цій адресі будут працювати 30 осіб та 6 одиниць техніки”, ‒ пояснив заступник начальника управління департаменту ЖКГ ММР.

Під приціл рашистів цієї ночі у Миколаєві потрапила і пекарня. Саме працювала чергова зміна: до десятка осіб випікали хліб та здобу. Ніхто серйозно не травмувався. У двох чоловіків порізи скалками від розбитих вікон.

“Був сильний удар, звичайно злякалися, повідкидало хвилею, і ми попадали, хлопців скло побило. Вирубило світло повністю, ми шукали один одного, нічого не чути, то напевно оглушило, потім почали гукати один одного”, ‒ пригадала старша зміни пекарні Оксана.

У військовій адміністрації кажуть: через кількаденне затишшя, такі удари по місту корабелів були прогнозовані. Натепер відомо, що війська рф гатили з території тимчасово окупованої Херсонщини.

“Це свідчить, що їм підвезли боєприпаси і наразі ми очікували, що може таке відбутися. Цього разу зірки зійшлися. Тому вони нанесли ракетний удар. Як завжди аби куди, тому що поруч ніяких військових об’єктів і великих промислових підприємств не було”, ‒ підсумвав речник Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук.

Наталія Грудова, Миколаїв, Ніс-ТВ для “5 каналу”

Читайте також: рашисти обстріляли нічний Оріхів із РСЗВ запалювальними боєприпасами – у середмісті загорілася багатоповерхівка

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *