Обшуки, арешти, мародерство: на Старобільщині окупанти посилили рейди серед населення

Про це повідомляє у Telegram пресслужба Луганської ОВА.

"Днями на Старобільщині окупанти посилили рейди, які супроводжуються обшуками, арештами, вилученням речей, які сподобалися. … Як повідомляють місцеві жителі, забирають електроінструменти, генератори, дрібну та велику техніку, телефони, гроші та коштовності", – йдеться у повідомленні.

За даними ОВА, росіяни обіцяють населенню взимку встановити обладнання для запуску опалення у великих містах, проте водночас кажуть про облаштування пунктів обігріву. Крім того, з різних регіонів РФ окупанти спрямовують на Луганщину аварійні бригади.

"Коли вони приїдуть і що будуть робити в промерзлій землі Лисичанська, Рубіжного, Сєвєродонецька – невдовзі стане відомо. Тим часом в Сєвєродонецьку почали розглядати питання організації мобільних пунктів обігріву. Чекають на опалення з рф та все одно збираються облаштувати палатки", – зазначає ОВА.

Також військова адміністрація Луганщини повідомляє, що загарбники вивозять людей із зазначених міст – нібито до соціальних установ.

"Так, за першу половину листопада з вищеназваних міст туди поїхало 111 осіб", – йдеться у повідомленні.

Раніше Луганська ОВА повідомила, що мобілізованим на окупованій Росією Луганщині загарбники видають форму, зняту з убитих.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/obshuki-areshti-maroderstvo-na-starobilshchini-okupanti-posilili-reydi-sered-naselennya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *