Окремі підрозділи ворога намагалися просунутися в район західної околиці Богородичного, успіху не мали, відійшли – Генштаб ЗСУ

У повідомленні наголосили: не ігноруйте сигналів повітряної тривоги

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли, що окремі підрозділи ворога намагалися просунутися в район західної околиці Богородичного, успіху не мали, відійшли. У повідомленні наголосили: не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

“Окремі підрозділи ворога намагалися просунутися в район західної околиці Богородичного, успіху не мали, відійшли”, – мовиться в повідомленні. 

“Наступальними діями російські загарбники намагалися прорвати оборону наших військ у напрямках Спартак – Авдіївка, Веселе – Піски, Новоселівка Друга – Красногорівка, Олександрівка – Мар’їнка, Кирилівка – Павлівка та Пречистівка – Новомайорське. Українські воїни завдали ворогу значних втрат та відкинули назад”, – розповіли в Генеральному штабі ЗСУ.

“Зберігається загроза ракетних ударів по військових об’єктах і елементах інфраструктури по всій території України. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги”, – наголосили в повідомленні. 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *