Окупанти вивезли з Херсона до Криму міський транспорт і медпрепарати з більшості аптек міста – Генштаб ЗСУ (Відео)

Під приводом проведення підготовки до “оборони” Нової Каховки рашисти проводять примусову евакуацію місцевого населення

Окупанти перемістили з окупованого Херсона до Криму транспортні засоби, що перебували у комунальній власності міста. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 18 годину. 

“Транспортні засоби, що перебували у комунальній власності міста Херсон, переміщено загарбниками до тимчасово окупованого Криму. Підтверджується інформація щодо вивезення медичних препаратів з більшості аптек міста. З 26 жовтня цього року окупаційна влада відсторонила від роботи медичний персонал кількох міських лікарень, медичне обладнання з яких російські окупанти вивезли”, – повідомили в Генштабі.

Повідомляється також, що під приводом проведення підготовки до “оборони” міста Нова Каховка на Херсонщині російські військові проводять примусову евакуацію місцевого населення з вулиць, що розташовані на узбережжі річки Дніпро.

Протягом доби противник завдав 5 ракетних та 7 авіаційних ударів, здійснив понад 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Читайте також: “Це інформаційна атака”: росіяни не тікають з Херсона, усі найбільш підготовлені війська на місцях – Зеленський

Як повідомляв 5.UA, чільник ГУР Кирило Буданов заявив, що росіяни готуються до вуличних боїв у Херсоні, а мобілізованих використають як гарматне м’ясо

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *