Окупанти вивозять з Херсона до Криму співробітників і майно банків – Генштаб

У лікарнях Бєлгородської області цивільні залишилися без медичної допомоги

Так звану евакуацію проводять рашисти у тимчасово окупованому Херсоні. Вони вивозять працівників, а також майно банків і пенсійного фонду – до тимчасово окупованого Криму.

Про це йдеться у вечірньому зведенні від Генерального штабу ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

“Окупанти посилюють фільтраційні заходи у Херсонській області та розпочали процес евакуації так званих “державних” установ. За наявною інформацією, з Херсона на тимчасово окуповану територію АР Крим вивозять співробітників та майно банків і пенсійного фонду”, – мовиться у повідомленні.

Водночас, у Бєлгородскій області рф цивільні залишилися без медичної допомоги. Адже через мобілізацію медпрацівників і збільшення кількості поранених – цивільним просто відмовляються надавати послуги.

Ударів російських загарбників зазнали райони понад десяти населених пунктів. Зокрема, Стрілеча і Терни Харківської області, Павлівка та Новосілка Донецької області, Правдине та Білогірка на Херсонщині.

Тим часом Сили оборони України продовжують ліквідацію загарбників. Авіація ЗСУ протягом доби завдала понад 20 ударів. Підтверджено ураження 17 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 4 позицій зенітних ракетних комплексів противника.

Нагадаємо, раніше депутат Херсонської облради Сергій Хлань підтвердив, що російські загарбники вивозять свої сім’ї з окупованої Херсонщини.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *