окупанти вночі знову обстріляли Миколаїв, у Харкові було чути вибухи – ЗМІ

Перші повідомлення про вибухи у Миколаєві з’явилися приблизно о 2:43, після чого у місті та області оголосили повітряну тривогу

Уночі 25 липня у кількох регіонах України знову зазвучали сирени. Крім цього, у Миколаєві та Харкові пролунали вибухи. Про це повідомляє “24 канал”.

Якщо ви чули звуки сирен, які сповістили про повітряну тривогу – негайно прямуйте в укриття. Слідкуйте за оновленнями інформації від місцевої влади.

Перші повідомлення про вибухи у Миколаєві з’явилися приблизно о 2:43, після чого у місті та області оголосили повітряну тривогу. Місцеві Telegram-канали пишуть про можливий обстріл із реактивних систем залпового вогню.

Близько 3:07 з’явилися повідомлення про вибухи у Харкові. За даними “Суспільного”, за 15 хвилини повітряної тривоги пролунало щонайменше 20 вибухів, частина з яких могла пролунати за містом – на південному сході від Харкова.

За даними місцевих каналів, значна частина вибухів пролунала у Чугуївському районі. Офіційної інформації станом на 3:30 немає.

Місцеві мешканці повідомляють про пожежі унаслідок обстрілів.

Станом на 3:30 сирени сповістили про повітряну тривогу в:

  • Харківській області;
  • Миколаївській області;
  • Запорізькій області;
  • Дніпропетровській області;
  • Харківській області;
  • Полтавській області.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *