окупанти кидають на Соледар підрозділи, сформовані з угруповань, які ЗСУ розбили на інших напрямках – військовослужбовець (Відео)

Земля під ногами буквально застелена знищеними окупантами

Захисники Бахмута тримають місто, попри постійні спроби росіян прорвати оборону і біля нього, і біля Соледара. Про це наголосив військовослужбовець ЗСУ “Киянин”, передає “5 канал”.

За його словами, окупанти кидають на Соледар підрозділи, сформовані з тих угруповань, які ЗСУ розбили на інших напрямках. Військовослужбовці кажуть, що росіяни безупинно йдуть на кулі. Попри те, що земля під їхніми ногами буквально застелена знищеними окупантами.

“По Бахмуту у нас ситуація наступна. Штурми, як були, так і є. Масово лізуть, намагаються там через Кліщіївку на трасу вийти, на Костянтинівку. Але всі підрозділи там нормально тримають оборону. Підсипають наші артилеристи, мінометники. БПЛА, знову ж таки. Чудова трансляція, коригування. У тандемі добре все працює”, – запевнив “Киянин”.

Нагадаємо, за даними Донецької ОВА, Бахмут було зруйновано на 60%. Наразі ЗСУ вдалося відкинули росіян за межі міста – на попередні позиції.

Дивіться також: “вагнерівці” не знають, що відбувається під Бахмутом, тому мруть там пачками – Афанасьєв

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *