Окупанти настільки бояться ЗСУ, що знайшли привід скасувати святкування дня вмф рф – ВМС ЗСУ

У ВМС ЗСУ нагадали, що Сили оборони України проводять заходи щодо звільнення наших окупованих територій, використовуючи для цього наявні зразки озброєння

Військово–морські сили України зазначають, що окупанти настільки бояться ЗСУ, що знайшли привід скасувати святкування дня ВМФ РФ, вигадавши “удар українського безпілотника” в тимчасово окупованому ворогом Севастополі.

Про це повідомили ВМС ЗСУ в Facebook.

“Насправді ворог не ризикнув проводити день ЧФ РФ, а щоб в котрий раз не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних Сил України, вигадав привід, щоб відмінити заходи з нагоди так званого свята. Такими заявами, ворог визнає свою ППО недієздатною, та ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту”, – йдеться у повідомленні.

 У ВМС ЗСУ нагадали, що Сили оборони України проводять заходи щодо звільнення наших окупованих територій, використовуючи для цього наявні зразки озброєння. Цілями ЗСУ є винятково військові об’єкти РФ.

Нагадаємо, Братчук вважає, що заяви росіян, що вранці нібито Україною було “атаковано” безпілотником штаб Чорноморського флоту в окупованому Севастополі є відвертою провокацією.

Як повідомляв 5.ua, 31 липня росія заявила про “атаку Збройних сил України” на штаб Чорноморського флоту, розташований в анексованому Севастополі.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *