орки масово відмовляють підписували контракти – розвідка

Найбільше відмовляються від підписання контрактів передусім там, де підрозділах найбільші втрати

рашисти відмовляються підписувати контракти з Міністерством оборони росії, повідомив представник ГУР МО Вадим Скібіцький в інтерв’ю проекту Радіо Свобода Крим.Реалії.

“Якщо перші місяці той же самий БАРС  – бойовий армійський склад цієї країни, як вони називають, доволі активно залучався і ми знаємо, як йшли і йдуть формування цих батальйонів  – то зараз ми знаємо вже є ознаки того, що громадяни росії відмовляються підписувати контракти”, – сказав Скібіцький.

На питання, де в Росії найбільше відмовляються від підписання контрактів, Скібіцький зазначив, що це передусім залежить від того, в яких підрозділах найбільші втрати.

“Просто люди не хочуть продовжувати контракт і його розривають. Тому що юридично війни немає, є спеціальна операція, яка дозволяє по поверненню в свій підрозділ не продовжувати контракт. І тут юристи, як то кажуть, їм навпаки підказують, як це правильно зробити. Тому що, якщо б була війна, це була б зовсім інша відповідальність за невиконання наказу”, – додав він.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс зазначила, що Велика Британія збільшуватиме допомогу Україні після кожного ракетного обстрілу рашистами українських міст. 

Читайте також: “Вінницький месник”: в Україні відкрили збір на ударний дрон, щоб помститися рашистам за обстріл мирного міста

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *