“Перевершили 10 жовтня”: рашисти випустили близько 100 ракет по Україні – ПС ЗСУ (Відео)

У низці регіонів вражені об’єкти критичної інфраструктури

У вівторок, 15 листопада, російські окупанти під час масованого удару випустили по Україні близько 100 ракет. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

“Вони перевершили 10 жовтня, коли було випущено 84 ракети”, – сказав він.

В ОП повідомили, що ситуація наразі критична. Найбільше влучань зафіксовано в центрі та на півночі країни.

Відомо про влучання в об’єкти критичної інфраструктури в низці регіонів. Зокрема в РівномуХарковіЖитомирщині, Львівщині, Вінниччині і Кіровоградщині. Там частково зникло електропостачання.

Екстрені відключення світла почалися й у Києві. Без електропостачання вже половина міста. Відомо, що у столиці російські злочинці поцілили ракетами у два житлові будинки. Щонайменше одна людина загинула.

Нагадаємо, 10 жовтня росія атакувала ракетами 12 областей України та місто Київ. Внаслідок ударів загинули 23 людини, ще близько 100 українців зазнали поранень.

Як повідомляв 5.UA, зранку 10 жовтня в столиці пролунали вибухи. рашисти атакували об’єкти інфраструктури та центр міста. У Києві прогриміла низка вибухів у Шевченківському, Солом’янському, Дарницькому, Дніпровському районах. У Шевченківському районі Києва внаслідок ракетного удару загинули 8 людей, ще 24 дістали поранення.

Дивіться також відео на тему:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео на тему:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *