Побили та застрелили: у Києві через сварку на дорозі вбили військовослужбовця (Відео)

Водій та пасажири “Лексуса” намагалися втекти, але були затримані патрульними

У Києві за підозрою в умисному вбивстві військовослужбовця затримали трьох чоловіків. Через суперечку на дорозі був застрелений доброволець Олексій Щербина.

Про це звітує столична поліція, патрульна поліція та офіцер батальйону “Свобода” Андрій Іллєнко.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

За даними правоохоронці, конфлікт виник на проспекті Глушкова у п’ятницю, 21 жовтня, – щодо першочергового проїзду на дорозі. Троє чоловіків вийшли з “Лексуса” та побили бійця. Потім водій зробив постріл у бік керманича автівки “Хюндай” та разом із товаришами втік. 34-річний потерпілий від отриманих травм помер.

За отриманим орієнтуванням правоохоронці затримали водія, який стріляв. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Щодо поплічників керманича відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство).

У поліції не називали імені загиблого, лише що це був 34-річний військовослужбовець. Офіцер батальйону “Свобода” Андрій Іллєнко уточнив, що мова про добровольця ДФТГ “Свобода” Олексія Щербину. У чоловіка залишилася дружина і немовля.

Також, за його словами, водія “Лексуса” та двох пасажирів закрили у слідчому ізоляторі без права застави – за відповідним рішенням суду.

Як повідомляв 5.UA, у Чернівцях затримали злочинця, який розбещував дітей і вбив поліцейську.

Дивіться також відео за темою:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *