Погода на вихідних: коли нарешті припиняться дощі і потеплішає та де чекати заморозки

25 вересня в Україні істотних опадів не передбачається

Найближчої ночі дощі нарешті відступатимуть від західних областей України, а в неділю суха погода прийде в усі області. Про це пише синоптик Наталка Діденко у Facebook.

“Заморозки знову готуються щипати за щоки рештки городини, дерева, кущі та айстри на городах і клумбах… Тому найближчої ночі – увага! – заморозки очікуються в західних областях, а в ніч на неділю вони поширяться до півночі України та центральних областей (окрім Дніпропетровщини)”, – пише синоптик.

Щодо опадів, то 24 вересня дощі місцями ще пройдуть на півночі, у центрі, на сході та півдні. У західних областях – без опадів. 25 вересня в Україні істотних опадів не передбачається.

“Завтра на сході та північному сході північно-західний вітер може досягати сильних значень, обережно”, – попереджає синоптик.

У суботу денна температура повітря становитиме в більшості областей +11°C…+16°C. У неділю в Україні потепліє, очікується +14°C…+17°C, у південній частині +15°C…+20°C.

“Кияни! Плануйте щось хороше на вулиці краще в неділю, вдень потепліє до +15°C…+17°C (нічні заморозки можливі хіба що на околицях та по області), західний вітер очікується незначним, лагідним, і нарешті не буде дощу. А ось завтра, у суботу, є ймовірність невеликого дощу, поривчастого північно-західного вітру, та й температура повітря не перевищуватиме +12°C…+13 градусів. Таке собі… На тижні відсутність дощів не обіцяю, але домінуватиме тепла погода”, – пише синоптик.

Читайте також: Попередні прогнози необґрунтовані: синоптики прокоментували чутки про холодну зиму в Україні

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *