Подякувати лікарям за врятовані життя: у Черкасах автомийка безплатно миє машини швидкої (Відео)

Допомога небайдужих додає сил та впевненості, кажуть медики швидкої

Водій Олег Тепаленко заганяє автівку на мийку щоразу після відрядження. Необхідно змити куряву та дезінфікувати. Часу обмаль – скоро на виїзд.

“Коли самі миємо, коли хлопці миють, це нам дуже багато економить часу, це для нас як для водіїв, дуже важливо і дуже приємно”, – каже водій швидкої.

Медичні автівки на цій мийці обслуговують безплатно – так власники вирішили допомогти лікарям та подякувати за врятовані життя.

“Це важливо було завжди, ми почали цю допомогу, коли ще був ковід в розпалі, ніхто не знав, всі боялися, така хвороба страшна, але зараз часи ще важчі, чим були тоді, тому вирішили допомагати, бо медпрацівникам виявилося ще важче, чим було до цього”, – зауважує адміністратор мийки Михайло Пукаленко.

Водій Віталій згадує, як мили вручну у дворі станції швидкої. Але іншого виходу не мали, необхідно, щоб карета порятунку мала достойний вигляд та була оброблена.

“Приїхали помити наше авто, в плану полегшення життя – то це дуже полегшує наше життя, раніше хлопці мили на станції щітками з відер, а це таки відношення до фарби машини – покращені, і до миття машини, і економимо свій час”, – пояснює Віталій Осіпов.

Допомога небайдужих додає сил та впевненості, кажуть медики швидкої. Навантаження уже було захмарним від початку ковіду, а коли додалася ще і війна – працівники екстренки просто нарозхват.

“Зараз під час війни бригади екстренки надають допомогу не тільки в звичайному житті, не тільки при ковіду, а й виконують спеціальні завдання, коли дасть Бог після перемоги розповімо, їх дуже багато, вони дуже важливі, люди не здогадуються навіть про це, це по всій Україні і така допомога є реально важливою, бо ми відчуваємо підтримку”, – каже керівник обласного центру екстреної медичної допомоги та медичних катастроф Ігор Фесун.

Яна Лимаренко, Олександр Лісовий, Черкаси, “5 канал”

Нагадаємо, президент Зеленський потрапив у ДТП. У мережі з’явилося відео з місця ДТП за участі Зеленського. 

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *