Поліція затримала підозрюваного у вбивстві військовослужбовця (Відео)

Йому загрожує до 15 років позбавлення волі

Правоохоронці столиці затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві військовослужбовця. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

Як повідомляється, 21 жовтня близько 16:00 години київська поліція отримала повідомлення про стрілянину на проспекті Глушкова. Оперативний черговий негайно скерував на місце слідчо-оперативну групу та лікарів.

Як встановлено попередньо, між чоловіками виник дорожній конфлікт через першочерговість проїзду на дорозі. Після чого водій та пасажири “Лексусу” побили потерпілого, а потім водій вистрелив в опонента та втік з місця події. Лікарі намагалися врятувати потерпілого, але не змогли. Загиблий – військовослужбовець, 1988 р. н.

Цього ж дня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві.

Патрульні зупинили автівку за отриманим орієнтуванням. Повідомляється, що слідчі вже затримали водія 1996 р. н. та двох пасажирів – 1982 та 1998 р. н.

Відносно двох пасажирів “Лексусу” розпочато кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), а щодо водія – за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство). Санкція найбільш тяжкої статті передбачає покарання у вигляді 15-ти років позбавлення волі.

Як повідомляв 5.ua, в кінці вересня на Харківщині росіяни розстріляли колону цивільних автівок, від рук окупантів загинули 24 людини, серед яких вагітна і 13 дітей.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *