Порошенко в ефірі британського каналу закликав надати Україні танки для контрнаступу на сході та півдні  (Відео)

П’ятий президент подякував британцям і тамтешній владі за те, що його благодійній організації довірили привезти з Великої Британії військові вантажівки, БТРи Spartan, генератори та багато іншого

П’ятий президент України, лідер “Європейської Солідарності” підкреслив важливість західних танків для успішної наступальної операції України на півдні та сході в зимово-весняний період. Про це політик розповів в етері телеканалу Sky News, передає “5 канал”.

 

Лідер “ЄС” подякував британцям і тамтешній владі за те, що його благодійній організації довірили привезти з Великої Британії військові вантажівки, БТРи Spartan, генератори та багато іншого. А також нагадав про зустріч у форматі “Рамштайн”, де має остаточно вирішитися питання постачання зброї від західних союзників України. 

“Ми однозначно потребуємо зброї. Зі зброєю в руках ми зупинимо російські війська. Хочу нагадати вам, що це не лише допомога Україні. Це інвестиції в європейську безпеку, у британську безпеку, у глобальну безпеку. І це, безперечно, дуже ефективний крок”, – заявив Петро Порошенко.

Читайте також: Британія розглядає можливість передати Україні танки Challenger 2 – ЗМІ

Дивіться також відео: Американські BRADLEY: саме вони знищили найбільшу кількість іракських танків – Селезньов

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *