Порошенко передав розвідникам Нацгвардії броньоване авто (Відео)

Порошенко наголосив, що авто збільшить кількість “бавовни” та наблизить перемогу

Броньований мікроавтобус для розвідників, які виконують найсекретніші завдання, передав Петро Порошенко з волонтерами ГО “Справа Громад”.

“Спробуйте на цих фото знайти українську розвідку. Бачите лише автомобіль? Я теж. На те вони і розвідники. Це авто ми передали нашим хлопцям з Нацгвардії, які виконують найнебезпечнішу роботу на фронті – заходять у тил до ворогів, влаштовують диверсії, щохвилини ризикуючи своїм життям. Усі дивні вибухи на незаконних забудовах (мостах), усі загадкові смерті колаборантів – це велика робота людей, імена яких ми ніколи не дізнаємося”, – заявив Порошенко.

Він також зазначив, що цей броньований автомобіль був одним з останніх на складах Європи, але все ж його вдалося викупити та привезти в Україну.

“Я глибоко переконаний, що це авто, така наша з вами допомога збільшить кількість “бавовни” та наблизить нашу перемогу”, – резюмував Порошенко.

Нагадаємо, Петро Порошенко в інтерв´ю французькому телеканалу BFMTV заявив: те, що відбувається в тимчасово окупованому Херсоні – це агонія російських окупантів. Він також зазначив, що росіяни намагаються примусово депортувати українських громадян, однак цивільне населення чекає на ЗСУ.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *