Послухайте новий марійний гімн від номінантки на премію «Греммі»

Сара Гарт, американська виконавиця, авторка багатьох католицьких пісень і номінантка на премію «Греммі», випустила свій перший марійний гімн.

Пісня «Mother Mary, Pray For Us» («Мати Маріє, молись за нас») — це абсолютно новий твір, що також підходить для виконання на Літургії, повідомляє Aleteia. Музика створює спокійну та вмиротворену атмосферу, а текст — це благання до Пресвятої Матері про молитву і заступництво.

У своєму інтерв’ю Сара Гарт пояснила, що давно хотіла написати марійну пісню, але не відчувала натхнення, поки її молодша дочка не пішла до коледжу. Коли будинок спорожнів, співачка почала все частіше молитися Богородиці. 

«Я усвідомила, що багато молюся до Марії за своїх дітей, просто повторюючи ці слова: “Мати Маріє, молись за нас…”. І я подумала, чому би не зробити з цього пісню?» — розповіла Гарт у своєму інтерв’ю.

Вона згадала, що після того, як сіла за фортепіано, твір повністю склався приблизно за 20 хвилин. «Ця пісня просто запала мені у серце як молитва», — сказала співачка про свою натхненну працю. За її словами, багато інших її пісень також виросли з подібних молитов або «розмов», які вона вела з Богом насамоті.

«Написання пісні для мене — це просто розмова, яку ми ведемо з Богом. Якщо інші люди теж отримають користь від цієї розмови, це чудово, — сказала вона. — Я рада дати можливість іншим людям статти частиною цих розмов. Це справжня радість; це чиста радість».

Сара Гарт випустила студійний запис «Mother Mary, Pray For Us» наприкінці липня, але у серпні вона випустила також «живу» версію пісні, записану у каплиці. Пропонуємо вам прослухати обидва варіанти, адже кожен із них має свої особливості та переваги.

 

Опубліковано в news Позначки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *