Президент України порівняв путіна із кашалотом і пітоном, що “ризикує бути розірваним” (Відео)

Зеленський виступив проти замороження війни з росією

Замороженого конфлікту із рф не буде і переговорів, які б цьому сприяли також.

Про це заявив президент України в інтерв’ю The Wall Street Journal, передає “5 канал“.

Зі слів Зеленського, він намагався знайти дипломатичне рішення до 24 лютого, але протягом трьох років владімір путін не відповідав навіть на телефонний дзвінок. Тепер ані він, ані українці не налаштовані на діалог з росією. Говорити можна буде після звільнення усіх українських територій.

“Путін сильно недооцінив Україну… Це кашалот, який проковтнув два регіони і тепер каже: заморозити конфлікт. Потім відпочине і за 2-3 роки захопить ще два регіони і знову скаже: заморозити конфлікт. І йтиме далі і далі, 100%”, – впевнений Зеленський.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Президент України також порівняв лідера рф із пітоном, який відрив рота, думаючи, “що ми ще один зайчик” – але подавився і ризикує бути розірваним.

“Він прийшов сюди, не розмовляючи, вбив людей, переселив 12 млн, а тепер каже, що Україна не хоче вести переговори. Вони просто вбивають людей, руйнують міста, входять до них, а потім кажуть: “Давайте домовлятися”. З ким вони можуть поговорити? З камінням? Вони вкриті кров’ю, і цю кров неможливо змити. Ми не дозволимо їм змити це… Зараз після всіх трагедій останніх п’яти місяців громадяни України не налаштовані на переговори з росією”, – заявив глава держави.

Як повідомляв 5.UA, на думку ексдепутата держдуми рф Іллі Пономарьова, “хорошим росіянином” може бути тільки той, хто вб’є путіна.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *