“Привіт” від HIMARS: ЗСУ вдарили по “вагнерівцях” у Первомайську – навіть пригожин примчав

Соратник путіна, вочевидь, приїхав оцінити рівень втрат серед своїх бійців

По розташуванню російських найманців із ПВК “Вагнера” в тимчасово окупованому Первомайську на Луганщині прилетіли, ймовірно, ракети від українських установок HIMARS.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Йдеться про зайняту окупантами будівлю місцевої лікарні – через що пропагандисти країни-агресорки одразу взялися волати про удар ЗСУ по нібито “цивільному об’єкту”. Однак на місце прибув особисто ватажок “вагнерівців” Євгеній Пригожин, що слабо корелюється цією легендою.

Також рф опублікувала версію звіту про “удар по госпіталю” і без участі пригожина.

Соратник путіна, вочевидь, приїхав оцінити рівень втрат серед своїх бійців. Фактичні результати роботи наших РСЗВ наразі невідомо – у ЗСУ ситуацію поки не коментували, а окупанти лише бідкаються та розкидуються звинуваченнями.

Зауважимо, що Первомайськ знаходиться за кількадесят кілометрів від Бахмута на Донеччині, де вже кілька місяців масово вбиваються об українських оборонців завербовані до “вагнера” російські зеки.

Раніше в Луганській ОВА звітували, що в первомайській школі рашисти розгорнули фронтовий госпіталь та лікують близько 100 поранених російських військовослужбовців. А в місцевому пологовому будинку надають медичну допомогу понад 150 пораненим “вагнерівцям”.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що російський міністр оборони сергій шойгу відправив на фронт приватну військову компанію “Патріот” – конкурента ПВК “Вагнера”.

Дивіться відео за темою: Бахмутський напрямок: ворог виснажений, чекає на підкріплення “вагнерівцями”

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *