Приміські електрички вийдуть на маршрути 24 листопада, проте частота курсування може бути меншою, – УЗ

Про це сказав керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський в ефірі телемарафону, передає РБК-Україна.

"Скажу важливе про приміське сполучення, тому що вранці багато людей електричками добираються на роботу… На сьогодні по Києву всі напрямки вже зарезервовані, будуть дизель-поїзди з Фастова, Ірпеня та найближчих міст. Буде можливість дістатися на роботу. В принципі, це стосується більшості регіонів", – наголосив він.

Частота курсування приміських поїздів може бути меншою, додає Перцовський.

Удень 23 листопада на Дніпропетровщині та Полтавщині працювала ППО. Проте окупанти влучили в об’єкт інфраструктури та двоповерховий будинок у Києві, також росіяни обстріляли житловий будинок у Вишгороді. Постачання води  та електроенергії призупинили у Києві.
По всій Україні почалися перебої з електропостачанням. Місто Хмельницький повністю залишилося без електроенергії. У Харкові через відсутність електропостачанням зупинився метрополітен та весь електротранспорт.
Також через ворожу атаку на Заході України виникли перебої з електропостачанням. 
Загалом сили ППО збили 51 крилату ракету з 70 та 5 дронів-камікадзе, які атакували територію України 23 листопада.
Вже ввечері в різні куточки України почали подавати електропостачання, зокрема в Одесу, Київ, Львів, на Волинь, Київщину, Миколаївщину, Дніпропетровщину, Хмельниччину й інші. Про стан відновлення енергопостачання в регіонах детально розповів президент Зеленський.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/primiski-elektrichki-viydut-na-marshruti-24-listopada-prote-chastota-kursuvannya-mozhe-buti-menshoyu-uz

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *