Пройшов “Азовсталь” і полон окупантів – відкрито збір на допомогу бійцю полку “Азов” Олександру (Відео)

Він розповів, що все розбомбили рашисти

Відкрито збір на допомогу бійцю полку “Азов” Олександру. Про це повідомляється в етері спецпроєкту “Незламна країна” на “5 каналі”.

“Ні у мене, ні у моїх батьків ні дому, ні квартири, ні машини. Все це згоріло, все це розбомбили (ред. – російські окупанти). Тому, що тепер – у роздумах, скажемо так, як тепер чинити, що тепер робити”, – зазначив Олександр “Торк”.

Боєць полку “Азов” сказав: насамперед за батьків (ред. – подбати).

“Зараз, паралельно думаю про те, що робити. Бо дах над головою – в першу чергу. Батьки – це мама й бабуся. Бабуся пересиділа в підвалі, їй ампутували ногу, бо гангрена почалась. Ну це вона встигла приїхати у Вінницю, їй сказали: “У вас ще кілька днів, і все, зараження крові піде”. Довелось ампутувати ногу. І, як би в підвалі пережити інфаркт, ще в додачу, після інсульту, все це купою зараз навалилось. Майна, зрозуміло, ніякого немає. Насамперед за батьків (ред. – подбати), а потім вже будемо дивитись, що робити далі”, – розповів Олександр “Торк”.

Відкрито збір на допомогу бійцю “Торку”! 

UAH:

Google/Apple/Mono Pay: https://send.monobank.ua/jar/4BHebwFmFW

Номер картки Банки: 5375411201598815

PayPal: [email protected]

IBAN/SWIFT:

EUR: UA943220010000026201330551852

USD: UA523220010000026200330560305

Receiver: OLEKSANDR Sh., Mariupol city, Ukraine

Swift code:  UNJSUAUKXXX

Bank: JSC UNIVERSAL BANK

Details of payment: Charity donation. Help to Mariupol defender

Дивіться повний випуск програми:

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *