Противник концентрується на Запорізькому напрямку, – полковник СБУ Костенко

Про це він сказав в ефірі телеканалу “Еспресо”.

“Противник підтягнув сили на Запорізький напрямок. Це війська, які вийшли з правобережжя Дніпра, які були витіснені ЗСУ та перейшли на лівий берег, щоб посилити східний та Запорізький напрямки. Противник цими резервами намагається протиснути Бахмут і Соледар, а на Півдні ми бачимо, що вони накопичують резерви”, – зауважив Костенко.

За словами полковника СБУ, на Запорізькому напрямку противник веде активні дії та малими групами намагається захоплювати українські території.

“Ворог розуміє, що Запорізький напрямок для нас є важливим. Противник готується до весняної кампанії, і зараз створює собі умови для подальшого наступу, накопиченням резервів та введенням цих підрозділів у бойові дії. Противник веде активні дії, вони малими групами намагаються захоплювати території, щоб покращити свої позиції та вибити нас з висот. Наше завдання зупинити ворога, щоб створити умови для наступу ЗСУ”, – додав Костенко.

Російські та українські війська не досягають суттєвих успіхів на жодній ділянці фронту, через що війна РФ з Україною зайшла в глухий кут
Керівниця пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк повідомила, що ворог намагається ущільнити оборону на деяких ділянках лівобережжя Дніпра

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/protivnik-kontsentruetsya-na-zaporizkomu-napryamku-polkovnik-sbu-kostenko

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *