Протистояння між міноборони та фсб: в ОП прокоментували вибухи на Кримському мосту

За словами Подоляка, два російських відомства намагаються перекласти один на одного відповідальність за провал війни проти України

Вибух Керченського мосту – це спецоперація російських силовиків. Про це у етері загальнонаціонального марафону заявив радник голови офісу президента Михайло Подоляк. 

За його словами, таким чином поміж собою з’ясовує стосунки російське міноборони та фсб. Відомства намагаються перекласти один на одного відповідальність за провал війни проти України. 

“Ми сьогодні бачимо гарячу фазу дуже і дуже потужного протистояння між різними спецслужбами, тому що якщо ми говоримо про міноборони, це насамперед Головне управління Генштабу зс рф, а з іншого боку – фсб. Міноборони почало якось захищатися. І, на нашу думку, все, що відбувалося на Керченському мосту сьогодні вночі, – це конкретна спецоперація однієї з російських спецслужб. І, таким чином, ми можемо бачити прояв конкретного конфлікту між силовиками, що говорить про дуже важливу річ – сьогодні в Росії почалася нова ера – ера протистояння російських силовиків”, – заяви Подоляк.

Нагадаємо, раніше у ГУР заявили, що на росії почалися арешти військових

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *