Про що інтерв’ю Залужного?

Цільова аудиторія цього інтерв’ю:

1. Перший рівень — іноземні уряди, експерти та громадськість, їм доносили ключовий меседж: вони не повинні навіть починати думати, що війна вже неминуче йде до перемоги України та допомагати можна кволо.

2. Другий рівень — російські аналітики — які будуть шукати в його відповідях наші плани.

Українці — не цільова аудиторія цього інтерв’ю. Не ображайтесь. Те, що Залужний лякає Захід страшною Росією, у якої безмежні ресурси за Уралом і проводить аналогії з Другою світовою, — правильно.

Українці — не цільова аудиторія цього інтерв’ю. Не ображайтесь. Те, що Залужний лякає Захід страшною Росією, у якої безмежні ресурси за Уралом і проводить аналогії з Другою світовою, — правильно.

Читайте також: Крим чи Курили: що дорожче для Росії?

Я виділяю у матеріалі дві ключові теми і єдине головне завдання.

Тема № 1 – Стратегічний план Росії та те, що нам треба, щоб його руйнувати.

Тема № 2 – Стратегічний план України та те, що нам треба, щоб його реалізувати.

Обидві теми об’єднує одне — відповідь: нам потрібна зброя, щоб перемогти. І її все ще недостатньо. Ми маємо достатньо людей і волі, але нам потрібна зброя.

Читайте також: Залужний не грає на публіку і не пробує заспокоїти

Зі своїм завданням Залужний впорався. У цьому інтерв’ю генерал дуже докладно розповів, що він дуже знає про плани ворога (і реальні, і гіпотетичні — спробу повторити наступ на Київ). І не розповів взагалі нічого про наші.

Єдиний меседж цього інтерв’ю, який треба сприймати буквально, — дайте нам ще зброї. Пан генерал не давав вам команди панікувати. Він сказав лише одне — якщо нам не дадуть зброї, будуть страждати цивільні та військові

Єдиний меседж цього інтерв’ю, який треба сприймати буквально, — дайте нам ще зброї. Пан генерал не давав вам команди панікувати. Він сказав лише одне — якщо нам не дадуть зброї, будуть страждати цивільні та військові.

Так, ворог деградує, його армія, економіка прямує до катастрофи. Але не час розслабитися. Попереду ще багато випробувань на фронті, в тилу, у дипломатів та політиків. Багато крові. Багато руйнувань. Але ми готові: до спроб атакувати Київ, до ризиків з боку Білорусі, до ризиків російської мобілізації. Ми готові наразі до всього. Головне — щоб нам давали зброю.

Взагалі ніяких прихованих сенсів там нема.

Джерело

Про автора. Юрій Богданов, публіцист, спеціаліст зі стратегічних комунікацій у сфері бізнесу, державного управління та політики

Редакція не завжди поділяє думки, висловлені авторами блогів.

Стежте за найважливішими новинами України! Підписуйтесь на нашу facebook-сторінку та телеграм-канал.

https://espreso.tv/pro-shcho-intervyu-zaluzhnogo

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *