“путін боїться кадирова, розпад росії почнеться саме з чечні”: народний депутат від “ЄС” Олексій Гончаренко в “Рандеву” (Відео)

Дивіться 22 жовтня о 20:00 на “5 каналі”

Цього разу в гості на “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” завітав народний депутат від “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко.

В інтерв’ю він каже: “путін стає слабким, і коли він слабшає, то такі люди, як кадиров, у якого є, як ми їх називаємо, TikTok-воїнство, бо наші воїни їх не бояться, – але в росії бояться. В росії їх боїться поліція, фсбшники, всі бояться. І вони віддані кадирову. Тобто в кадирова є власний силовий ресурс. І я так бачу, що путін розраховує і боїться кадирова. Тобто він створив такого Франкенштейна, якого сам починає боятися”.

На запитання ведучої, чи можуть Кавказ та Ічкерія стати каталізатором того процесу, який відбудеться в росії, Гончаренко говорить: “Саме так я і думаю. Я думаю, що деколонізація та деімперіалізація росії почнуться саме з Кавказу. Все очевидно – чеченці повстали в 90-х”. 

Політик також упевнений, що Україна має переосмислити наше місце у світі і що ми більше не можемо жити за принципом “моя хата скраю”.

Про війну, колаборантів, дипломатію, вступ до НАТО і ЄС та майбутнє України – повне інтерв’ю з Олексієм Гончаренком дивіться в суботу о 20:00 на “5 каналі” в “Рандеву з Яніною Соколовою”.

Нагадаємо, 18 жовтня ВР визнала Республіку Ічкерія тимчасово окупованою росією і засудила геноцид чеченського народу.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *