путін наказав запровадити “режим припинення вогню” на Різдво – в ОП відповіли

Офіс президент України нагадав про лицемірство керівництва загарбників

владімір путін доручив російському міністру оборони Сергію Шойгу на Різдво запровадити по всій лінії бойового зіткнення “режим припинення вогню”.

Спочатку інформація про це з’явилася у пропагандистських росЗМІ, а згодом відповідний наказ видало міноборони рф.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Припинення вогню наче б то має тривати з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня. путін пояснив рішення закликами свого поплічника, глави рпц патріарха Кирила, а також нібито своєю “турботою про вірян”. Країна-терорист закликала Україну також оголосити про “припинення вогню”.

“Відповідно до доручення президента до військ віддано вказівки ввести на 36 годин з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні”, – йдеться в указі.

В Офісі президента Володимира Зеленського вже відреагували на таку заяву з боку диктатора – запропонували “залишити собі це лицемірство “.

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк нагадав, що Україна не атакує чужу територію і не вбиває мирних жителів. Вона знищує лише військових окупаційної армії на своїй же території. Подоляк також зауважує, що рф має залишити окуповані території – лише тоді в неї розпочнеться тимчасове перемир’я.

“Перше. Україна не атакує чужу територію і не вбиває цивільне населення, як це робить рф. Україна знищує виключно членів окупаційної армії на своїй території… Друге. рф має залишити окуповані території – лише тоді в неї почнеться “тимчасове перемир’я”. Лицемірство залиште собі…” – написав він у Twitter.

Нагадаємо, раніше в Зеленського різко відреагували на цинічну пропозицію голови рпц про “різдвяне перемир’я”.

Дивіться також: БОЇ за БАХМУТ

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *