путін – ображений хлопчик, який вдає, що його всі пригнічують і не розуміють – експерт (Відео)

Цією словесною лихоманкою путін хоче виправдати свої злочини і перекласти провину на Захід

путін – ображений хлопчик, який вдає, що його всі пригнічують і не розуміють. Так в етері марафону “Незламна країна” на “5 каналі” експерт із питань Східної Європи Сергій Сумленний описав виступ диктатора, який дав промову на щорічному “Валдайському форумі”.

За словами речника путіна пєскова, цю промову будуть “вивчати, читати і перечитувати”. Насправді ж нова озвучена гарячка російського диктатора мало чим відрізнялася від попередніх: нібито Захід нарощував напругу останніми роками і винен у війні в Україні. НАТО давно почало захоплювати українські території, заявив путін. Натомість росія завжди хотіла дружити з Заходом і не вважала себе ворогом.

У хворій уяві бункерного карлика: ерефія єдиний гарант територіальної цілісності України, росія веде частково громадянську війну з Україною, хоча це різні держави, москва мусила врятувати Донбас, Захід влаштовує перевороти і накладає санкції, привласнив російські золотовалютні резерви, проте росія стає сильнішою.

Кривавий диктатор також повторив брехню про “брудну бомбу”, яку буцімто розробляє Україна. росія ж, мовляв, не зацікавлена в ядерному ударі. Сергій Сумленний твердить: цією словесною лихоманкою путін хоче виправдати свої злочини і перекласти провину на Захід.

Читайте також: Маніфест ненависті до Заходу, до свободи і до демократії – Порошенко про чергову маячню путіна 

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *