путін підписав укази про визнання Херсонської та Запорізької областей “незалежними територіями” – фото

30 вересня у Кремлі буде “підписання договорів про вступ до росії чотирьох нових територій”

російський диктатор та агресор володимир путін підписав укази про визнання Херсонської та Запорізької областей “незалежними територіями” – вони вже оприлюднені на офіційному інтернет-порталі правової інформації росії.

У цій макулатурі путін нахабно заявляє, що його рішення ухвалене відповідно “до загальноприйнятих принципів та норм міжнародного права”, говорить щось про “принцип рівноправності та самовизначення народів”, і навіть посилається на Статут ООН. А “референдум”, проведений на окупованих територіях під дулами автоматів, називає “волевиявлення народу” Херсонської і, відповідно, Запорізької областей.

При цьому, як повідомляють пропагандистські росЗМІ, у п’ятницю, 30 вересня, у Кремлі відбудеться “церемонія підписання договорів про вступ до росії чотирьох нових територій” – “днр”, “лнр”, Херсонської та Запорізької областей. У ній візьмуть участь путін та російські парламентарі. Початок цієї ганьби заплановано на 15:00. При цьому балакаюча голова путіна, дмитро пєсков, заявив, що договір про вступ до складу росії підпишуть з усіма чотирма суб’єктами, де проходили “референдуми”. А путін планує зустрітися зі зрадниками й окупантами, яких росіяни називають “головами звільнених територій”.

Нагадаємо, 27 вересня рф завершила “референдуми” на окупованих територіях України – й оголосила “результати”. Жодні “референдуми” росіян нічого не змінять для Києва, заявив Зеленський. Також стало відомо, що Україна скликала Радбез ООН.

Читайте також: Тонкий натяк рашистам: Зеленський призначив начальницю військової адміністрації в Херсоні

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *