Підтоптаний “бавовнятком”: “затрьохсотений” у Донецьку ексголова “роскосмосу” рогозін опублікував перше фото з лікарні

російський політик вперше показав своє обличчя після вибуху в донецькому ресторані, де він отримав поранення

Ексглава “роскосмосу” дмитро рогозін опублікував перше фото після свого поранення в Донецьку минулого тижня. Публікація з’явилася на його сторінці в забороненій в Україні соціальній мережі “вк”, пише “РБК-Україна”.

На знімку рогозін позує кулак, перебуваючи, очевидно, в лікарняній палаті. Жодних видимих поранень не помітно, проте колір обличчя у російського політика явно не здоровий.

Жодних заяв про своє здоров’я він не зробив, хоча раніше говорив про майбутню операцію на шиї.

Як повідомляв 5.UA, скандально відомий російський політик дмитро рогозін був поранений під час святкування дня народження в окупованому Донецьку 21 грудня. Під час застілля в місцевому ресторані по ньому було завдано артилерійського удару.

Унаслідок прильоту загинули щонайменше двоє гостей. Ще кілька отримали поранення, зокрема і рогозін. Про характер отриманих травм відразу з’явилося багато чуток різного ступеня правдоподібності.

Згідно з найбільш поширеною версією, рогозін отримав осколкове поранення м’яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць і лівого стегна. Сам політик підтвердив поранення в шию, через яке йому може загрожувати параліч.

Читайте також: “Палатиме, поки не згорить уся москва”: Данілов переконаний, що кількість “бавовни” на росії щодалі збільшуватиметься

Дивіться також відео: З російського полону визволили 108 жінок – відео.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *